Stall Vall

torsdag 8 augusti 2019

Spöket Tudor

Vi har blivit med kattunge och livet är så fluffigt och gosigt på rosa moln för hela familjen är så kär i denna lilla gosiga knäkatt.

Vi hade bestämt namnet Spöket men efter några dagar tyckte Andreas & Emil att han skulle heta Tudor (som batteri-katten) för så ser han ut ibland när han fräser åt Sally. Så nu får officiella namnet vara Spöket Tudor och så kallar alla honom för det man känner för. Kärt barn har ju många namn liksom.

Spöket är såå himla kelig och spinner så fort man tittar åt hans håll. Det är lek o skoj i 30 minuter och sen slocknar han i/bredvid nåns knä och på nätterna sover han i vår säng.

Sally är försiktigt nyfiken blandat med skeptism men inget fräsande eller markerande. Supersnälla Sally. Spöket är lite nyfiken men härjar inte med henne vilket är skönt. Han har börjat stryka sig mot henne när de passerar varann och ibland fräser han och reser ragg men det ingår i att lära sig så ser det som en ofrivillig reflex. Mest är han intresserad av oss och följer efter mig och vill vara nära när jag är hemma. En exemplarisk kisse!

Det vi mest oroat oss för med att skaffa en till katt är att Sally, som är ganska reserverad, skulle börja hålla sig undan och inte vilja vara framme längre + att han inte skulle sköta sig med kattlådan.
Har inte varit några problem, hon är med men inte varit så avkopplad men nu efter några dagar har hon börjat spinna försiktigt igen och efter första nattens oro över att han inte varit intresserad av lådan så började han gå på den och skött det strålande sen dess.

Plötsligt blev Sally en jättekatt.

Lilla fladdermus 🦇

Däckad efter en halvtimmes lek.
Musen på bilden har han hunnit leka bort så måste köpa fler.

Snarkande värmedyna

Vill vara med alla i familjen 😍

Det går knappt att ta sig hemifrån nuförtiden.

Andreas har varit ledig fram till idag och skickat uppdateringar på livet hemma.

Igår låg de så här nära varann och det gick att höra ett
svagt spinnande från Sally.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar