Stall Vall

tisdag 9 oktober 2018

Det lunkar pÄ...

...och det gillas đŸ‘đŸ»
Veckan som gÄtt har rullat pÄ med lite av this o lite av that.
PÄ mÄndagen gjorde vi en skrittrunda i lillskogen, jag, Karin, Anna och Olivia. En hÀst för lite sÄ jag fick promenera. Anna och Olivia red barbacka pÄ skimlarna.

MÄndag har blivit lite av en skrittdag, vi körde repris igÄr, sÄ himla mysigt. Det passar fint, oftast har helgridningen varit intensiv sÄ dÄ Àr det gött för bÄde hÀstar och mÀnniskor med ett prestationslöst pass.

NĂ€sta mĂ„ndag dĂ€remot, dĂ„ ska jag pĂ„ hopptrĂ€ning med Sune đŸ˜± Är med som reserv nĂ€r Mia Grane har trĂ€ningar pĂ„ Lovahagen och det vart en plats ledig den dagen. Gruppen hoppar mellan ca 30-70/80cm och hon anpassar efter ekipagen sĂ„ kĂ€nns tryggt. Hoppade en gĂ„ng med Starlight för henne och var jĂ€ttenöjd.
 
Gosiga skimmelrumpor

Sune Àr blixtsnabb och hann demolera höpÄseupplÀgget pÄ en sekund nÀr
han passerade.

Matlagningsinspon bara fortsÀtter. Paella va, sÄ jedra gött!!
(utan musslor, finns grÀnser)
Egentligen var jag anmĂ€ld till programridning pĂ„ Rudskogen nu pĂ„ söndag (men har fĂ„tt förhinder och avbokat) sĂ„ Tina hade styrt upp ett pass pĂ„ deras ridbana i lördags sĂ„ vi fick miljötrĂ€na lite pĂ„ plats och med dressyrstaket. Grymt bra. Har aldrig varit dĂ€r förut och Sune har aldrig sett ett dressyrstaket tidigare.
Han brydde sig inte ett dugg om det, jag fick nĂ€stan fokusera pĂ„ att han inte skulle rĂ„ka hoppa över det. DomarbĂ„set var lite lĂ€skigare, dĂ€r hade vi nĂ„gra rejĂ€la bocksprĂ„ng men förutom det och hans stĂ€ndiga koll pĂ„ vad som pĂ„gick utanför banan och borta i hagarna sĂ„ gick det över förvĂ€ntan faktiskt.
Men helt rĂ€tt att jag redan avbokat programridningen, vi Ă€r inte redo och han Ă€r inte mogen Ă€n sĂ„ vi fĂ„r trĂ€na pĂ„ och komma ut pĂ„ mer miljötrĂ€ning, vill inte köra framridning med sporadisk rodeo.

Fint sÀllskap av Tina & Gripen
PĂ„ söndagen körde vi tömkörningsrace med hela gĂ€nget, jag levererade pĂ„klĂ€dda hĂ€star till Karin som gjorde jobbet. Alla gjorde fina pass och det var sĂ„ kul att se Starlight jobba pĂ„, hon verkar inte legat av sig nĂ„t utan sĂ„g stabil och frĂ€sch ut. Mentalt var det skönt att bara stĂ„ och titta och njuta utan att behöva analysera alla steg, ska sluta tjata nĂ„n gĂ„ng men det Ă€r sĂ„Ă„ befriande att ha pensionerat henne.
Min mĂ„-bra-hĂ€st 🩄💖

Lilla isbjörnen

Snygging!


/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar