Stall Vall

fredag 22 juni 2018

Jäkligt glad midsommar!

Hoppar in här för en snabb uppdatering mitt i midsommarfirandet (social gäst på fest 😜).

Återbesöket på Husaby gick superduperbra, veterinär-Torun var såå nöjd med Starlight och tyckte hon rörde sig jättefint. Inga reaktioner på böjprov och INGEN reaktion på vänster bak, vilket gnagt lite i mig sen sist.
Så nu fortsätter vi igångsättningen och om ett par veckor kan jag börja träna igen.
Tills vidare jobbar vi med mkt mosstramp och galoppfattningar för att suga in magen och få upp ryggen igen och travar utan för många svängar (hej Hannäs körplan).

Vi bokade in ett återbesök i början av september för att försäkra oss om att igångsättningen gått bra och inte skapat ny inflammation.

Zia fick sig en spark i hagen för ett par veckor sen, skenbenet vänster bak, svullen som tusan men inte halt och Husaby var schyssta och klämde in henne också när vi ändå skulle dit med en transport.
Hon såg bra ut på röntgen och ultraljudet visade endast en väldigt lätt påverkan på skelettet men ett aktivt överben så hon ska ta det lugnt ett par veckor och får sen komma igång igen. 

Laxåritten fick ställas in men det gör ingenting, kommer fler tävlingar. Sån lättnad att det inte var värre med tanke på Starlight som fick spricka i sitt ben av likadan träff (men med broddad hov).


Lättade och glada 😍Sune fixar midsommarstång🤪


Igår fyllde Olivia 14 år 😍 Lilla stora gosungen fick bl a en keyboard, vi åt på Pinchos och avslutade med skräckfilm i soffan 👌🏻😁


Idag fick Karin feeling och bytte box för Zia och Sune, det första Zia gjorde var att börja tugga på grimskaftet på stallgången utanför boxen. Suck 😅


Sist men absolut inte minst så har min pappa blivit så pass återställd att han fick flytta hem idag. Underbart 💕

Ha en riktigt fin midsommarhelg 🌸🌼

/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar