Stall Vall

torsdag 17 maj 2018

Det blir bra på nåt vis

Tur vi inte ha den här bloggen som vårt levebröd, hade varit en dålig leverantör isf.
Jag har haft en mentalt tung tid sen sist, en nära anhörig som blivit akut dålig (men nu stabil tack o lov) som jag ägnat mesta delen av tankarna runt. Och så adderar vi funderingarna kring Starlight på det och då har vi en trött röra i huvet som gör en lite smått apatisk.

Men det ordnar sig, på nåt vis, vilket det blir får vi se.

S har promenerats och skrittat/joggat lite, hon visar ingen hälta men kör på med sitt mkt kortare steg. Jag har ridit pigg Zia ute, med nya snygga ROSA/svarta tyglar. Jag som gnällde så på att cykeln jag köpte hade lite rosa på sig insåg efter ett tag att kombon svart/vit och en liten splash knallrosa är riktigt snygg. Så det får bli mina tävlingsfärger just nu.

Om en dryg vecka är det faktiskt dags för Pålsbodaritten. Imorrn är sista dagen att avanmäla, spänningen är olidlig, ska snart rekordhållaren i avanmälningar verkligen starta eller kommer det bli en dikeskörning 17.55 imorrn kväll?

Zia - en uppmaning till dig nu: HÅLL DIG PÅ FÖTTERNA!!
Ja, jag är tävlingspepp trots komaläget i huvet. Fått lite koll på tider också och det räcker att vi åker 5.30 så det är ju rena sovmorgonen på en tävlingsdag.

Pink is the new black!
Har även ridit Sune ett par gånger på ridbanan, gått riktigt bra, och på Hannäs igår, gick mindre bra.
Tror det var första gången han var där och det fanns ju väldigt mkt att kolla på och ett främmande ekipage kom dit samtidigt så det var ju upphetsande.
Var inte alls på humör för bockande ofokuserad vilde och i efterhand skulle vi hållit oss hemma istället, en ska inte anstränga sig i onödan när i såna här tider. Men glimtvis landade han och trampade på fint framåt så helt utflippat var det inte.

Ikväll skritt/joggar vi ut en sväng med alla tre, S får vara handhäst.

Äppelträdet blommar såå fint!
/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar