Stall Vall

onsdag 4 april 2018

En vecka åt gången

Men häj, här kommer veckorapporten från Vall 📜
Uppdaterar ju rätt ofta på instagram så det blir lite nedprioriterat att blogga.

Förra veckan hade barnen påsklov så håll i hatten men jag unnade oss tre dagar ledigt och tog med dom till kusinerna i Stockholm.

Men innan dess unnade jag mig en ny termosmugg efter att jag råkade krascha den gamla.
Visst är den fin! Tyvärr jäkligt irriterande för locket måste skruvas på exakt rätt annars läcker den när man dricker. Orka 😤Tog en oskön klätterrunda med skimlarna före vi åkte. Blåste och regnade iskallt så jag kom hem genomblöt, stelfrusen och sur.

Bedrövligt väder.

Tanken var att vi skulle hinna med Tekniska museet och Vasamuseet på torsdagen men jag har byggt upp ett begär att klippa håret senaste veckorna och det kickade in hårt på vägen till Stockholm. Turligt nog så råkade syrrans frisör ha en återbudstid i precis rätt tid så hon skjutsade mig till Söder och åkte själv med barnen till Tekniska. Vasa orkade vi inte med så får bli till sommaren istället.

Hejdå långa håret och hej nya frisören som gör att det blåser i nacken och aldrig igen kommer se ut som när frisören stylade 😏 Jag är jättenöjd men har inte vant mig än.

Så här futtigt ser en massa avklippt hår ut när det inte är speciellt tjockt.

Tadaa! Luftigt.

På torsdagskvällen åt vi hos Nadja på O’Learys och på fredagen på studsmattestället Bounce. Var såå mkt folk, tur bara barnen skulle hoppa.

På em var jag helt slut men hade sen tidigare så klart inte kunnat låta bli att boka in en ridtur med Anna, vill ju passa på liksom.
Var grymt osugen när jag låg i soffan och åt godis medan regnet piskade fönstren. Men jag kravlade mig ut och vi fick en himla mysig tur med pyttelite regn.

Anna och Hercules

Jag och Helios - lika gammal som Sune men betydligt lugnare individ.

För ovanlighets skull så åkte vi hem på lördagen, jätteskönt med söndagen hemma.
På kvällen var vi på middag hos Henricssons, är ju fantastiskt skönt att komma hem o vila och sen åka iväg och bli bjuden på mat ❤️

Discokatten låg och myste framför högtalaren.
På söndagen red jag o Karin ett varv runt galoppvägen och dret vilket crappy underlag det var. Ömsom geggigt, lös snö/is, tjälhål och gungiga vägar. Läskigt.
Vill få till ett långpass till före jag anmäler mig till CR nästa helg så får nog krångla mig iväg till A9 på torsdag. Snark, har inte tid med detta.

Igår var ET-Cilla hos oss och alla hästarna fick tumme upp, inga konstigheter bara vanliga småfixen. Och hon tyckte Sune börjar få riktigt fin rygg, stor skillnad sen december när hon såg honom sist 😍

Det där trädet börjar komma lite väl långt ner nu.

Katt + stallkläder = ❤️

Hon är lite jobbig den där Cilla men väldigt gosig också.
Sådärja, där slog jag ihjäl lite av tiden på tågresan fr Göteborg. Så effektiv. 
Tips på ny serie på HBO också: Killing Eve.

/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar