Stall Vall

tisdag 13 mars 2018

Väldigt försiktigt hoppfull

Jomen helgen var fin den. Hade en skön soffkväll med Sally i fredags, drack lite prosecco och kollade på film, The Big sick.
En himla mysig, rolig och sann historia om hur ett par träffades plus lite kulturkrockar. Paret Kumail Nanjiani och Emily V. Gordon vann en Oscar för bästa originalmanus så nu har jag sett en Oscarsvinnare som faktiskt var bra.   

På lördagen tog red jag ett långpass med Zia på 28,5km. Skulle ridit över 30km men blev lite körigt med tiden för på kvällen var det Häståvin-middag hos Karin.

Medan jag red hade Andreas jäääättekul och installerade nya diskmaskinen. Så kompetent

Beskrivningen är dubbelsidig. Herregud.


What's up, bajsfejs?

Kom ihåg gps-klockan, mkt bra att hålla koll på galopphastigheten med.
Hon har ett sånt jädra påskjut denna häst, när jag tyckte att det var en
riktigt soft lugn galopp så låg vi ändå på runt 19 km/h.
Söndagen spenderade jag på loppis tillsammans med kartonger och påsar med grejer som vi vill bli av med. Oskar stod vid bordet bredvid och vi tyckte väl båda att det var ok men hade gärna blivit av med mer. Gick helt klart med vinst iaf så var värt det. Till våren får det bli baklucke-loppis med resten.

På kvällen skrittade jag ut på Starlight i lillskogen, lyfta på benen i snön och sen samma runda igen igår fast med lite trav och galopp. Har varit plusgrader så snön på trekanten var superblaskig och trist vilket är surt men ändå gött för snart är våren här!!

Efter turen kom Madde för att äntligen känna igenom och se vad hon kunde hitta på Starlight nu när veterinären böjt och röntgat UA och det tog inte lång tid innan hon lokaliserade en rejäl triggerpunkt i muskeln på överarmen höger fram + lite ner över ärtbenet. Hon fick jobba igenom riktigt bra och resten av veckan kör vi skritt/promenad och sen ska jag jobba lösgörande arbete tills Madde kommer tillbaka på skärtorsdagen.
Mycket spännande och även om jag inte tänker ge mig själv några förhoppningar så känns det ändå positivt. Oavsett vad vi hittar på framöver så vore det ju skönt att inte ha några begränsningar.

Känns hon bra efter några behandlingar så tänker jag testa ett långpass igen i vår när broddarna är borta.

Här inuti var det ajaj.
Madde behandlar både människor och djur och kan bokas här:
Holistic Care Naturmedicin i Carlstad

En kan få så lååång hals när det är skönt.
/G


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar