Stall Vall

söndag 25 februari 2018

Nära och nöjd

Åh jösses vad skönt, nu är pay n ride avklarad igen och resten av söndagen ska ägnas åt hjärndöd avkoppling.
Det var lite svårt att ta sig hemifrån i morse, blir väl ett visst motstånd när det ska presteras.
Lyckades också glömma mobilen hemma i laddaren och fick vända tillbaka halvvägs till stallet. Ironiskt nog så var största anledningen till att jag behövde den att kunna swisha startavgiften till Sörmon men sen när jag skulle göra det så kom jag på att Olivia ju råkat surfa slut på vår gemensamma pott (20GB liksom) när hon är bortrest utan nätverk så kunde ändå inte swisha.
Anyways, det där lilla sidospåret var mest med för att förklara att nej, jag var inte ute i så god tid som jag från början tänkt och det är ju slarvig och onödigt stressande uppladdning.

Men det gick bra ändå, vi hann värma upp lagom mycket, kanske skulle behövt 10 min till men det är svårt att avgöra för S har så mkt ork att hetsa upp sig över saker när hon väl kommer in i ridhuset oavsett.

Väl inne på banan så hade vi ett par minuter på oss innan start och S sprang på tvären för att undvika staketet och skyggade i högra hörnet bredvid A, oh no hann jag tänka, det är så här det kommer bli alltså. Men faktiskt så var hon mkt mer skärpt under ritten än jag vågat hoppas på och även om vi så klart har massor att jobba på så var det betydligt bättre överlag.
De dyraste missarna skedde i princip allihop nere vid det läskiga hörnet så hade jag fått med mig henne där så hade vi kommit över godkänt resultat.

Nu känner jag mig riktigt hoppfull om att vi faktiskt har nåt på dressyrbanorna att göra - mer än att vara rodeoclowner till allmänt åtlöje 🤡

Efter ett morgonpass på ridbanan i torsdags morse.
Igår var jag på Sörmon och miljötränade i ridhuset och vägen mellan det och framridningen. Lite hjälpte det nog inför idag men också att de inte kör med domarbord i markhöjd utan domaren sitter i ett rum ovanför banan.

Känner mig gött smart som tränade vägen mellan ridhuset och framridningen,
hade blivit ett onödigt spänningsmoment för S annars.

 Efter passet fick S mash för att få i sig vätska (hon dricker ju inte förrän
efter 4 mil och så länge dressyrar vi inte 😜) och sen fick hon äta hösilage
i transporten medan jag hjälpte till att bygga dressyrstaket.
 
Strålande sol och kallt som tusan idag men vi var varma av anspänning 😅
Vin är bra, vi gillar vin!
(btw så var Karin sekreterare idag, hon har snygg handstil)

Flocken samlad igen
/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar