Stall Vall

onsdag 21 februari 2018

En dag i Ed

I lördags tog vi en tur till mamma i Ed för hämtning av Olivias cosplaydräkt som hon hjälpt till att sy iordning. Vår lilla nerdygirl ska på konvent hela helgen 😍 (edit: fick precis förklarat för mig att hon inte är nån nerd för hon åker bara på konvent en gång om året än så länge och en riktig nerd är mycket mer insatt i vad än hen nerdat ner sig i).

Vi tajmade fotokurs med fotoklubben samtidigt som det var fantastiskt väder och vi hade det hur gött som helst. Fick lära mig att lägga till rutnät i mobilkameran för att kunna ta bättre bilder, väldigt praktiskt och kanske kan sluta ta lutande bilder på ridbanan nu.

Kolla liksom!

Jag fotade mest fotografer.Andreas, mamma, Olivia och Henrik, mammas sambo Nils son som
också är väldigt engagerad i Eds fotoklubb.På söndagen testade jag ett långpass med Starlight igen, första sen nyårsdagen.
Hon var så himla fin, det snöade stora flingor, rätt i ögonen, och vi hade en superhärlig tur på fint underlag. Tills vi kom till magiska gränsen 25 km, då kom den jäkla rörelsestörningen igen.
Fasiken också, även om jag egentligen inte trodde att det skulle funka så finns ju hoppet och under passet blir jag så lurad för hon är så stark och härlig så jag tänker att den här gången, nu är det nog bra. Men icke. Nu blir det inga mer långpass, bara vanliga uteritter, inte illa det ändå.
 
/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar