Stall Vall

torsdag 25 januari 2018

Uppiggande

Jag är så trööött så trött och misstänker att det har med synen att göra. Är tydligen 3 år sen jag kollade den sist och tycker nog att jag ser lite sämre på långt håll igen.
Om det är så och jag får justerad styrka på måndag efter undersökningen så kan vi hoppas på en duracell-Görel i några veckor framöver. Så var reaktionen sist styrkan ändrades.

I ett desperat försök att komma upp i tid på morgnarna så testar jag att gå upp direkt utan att snooza, ha mobilen kvar i flygplansläge och bara mata på, ska "bara" behålla disciplinen på det.

Igår fixade jag stallet på morgonen och passade på att tömköra S på ridbanan innan den reduceras till slaskig tråkelitråkpöl. Jvlar vad inte morgontrött hon var.
Det var höga benlyft i snön och med ett extra krydda av gummiband bakom rumpan så var det mycket spring men oj vad fin hon var när hon landade lite.
Hade bara banden på en kortare stund eftersom det var tungt nog med snön även om hon var så exhalterad så det inte märktes nån trötthet.
Sista galoppen var så fin, hon satt ordentligt på bakbenen och tog för sig med frambenen.
Var på tiden att jag jobbade från marken, tycker det är lite ovärt att åka till ridhuset för tömkörning när jag inte är så bra på det så passar på när det funkar på ridbanan.

Jag var superpigg och alert på fm men sen kom tröttheten krypande igen. Det måste vara synen (hoppas hoppas hoppaaaas).
Ok att hon är en liten häst men det här är ju rena ponnybilden.

Häromdagen funderade jag på om det fanns några muskler
under all päls och ja det har hon, i rätt vinkel så 😍

På den icke hästrelaterade sidan så hade vi återigen 3 bruna oätna bananer och nu tänkte jag att bananbröd har en ju hört ska vara en grej och goddamnit vad gott det blev!
Tog första resultatet på google, andra gången det är en win (faktiskt inte självklart att sökningen högst upp är den mest lyckade) http://blogg.topphalsa.se/pilates/gott-och-nyttigt-bananbrod/ .

Gott...och snyggt! Observera Sally i bakgrunden.
Nedan var stilen innan.


Snuttekatt 👁👁❤️
 
/G
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar