Stall Vall

söndag 28 januari 2018

Och där försvann underlaget

Suck, snön på vägarna är bortsmält och i skogen ligger den kvar, djup med värsta skaren så det är alldeles för tungt för att göra annat än skritta på.
Tur jag hann tomköra i torsdags iaf. Kom att tänka på hur S rumpa såg ut efter 4 månaders boxvila 2016, ingen vacker syn, helt spetsig, så tog en ny bild och för att jämföra och påminna mig om vad mycket som händer när man tränar.

Till vänster - omusklad omotionerad i 4 månader.
Till höger - motionerad, distanstävlad, rehabbad efter kotledsinflammation, motionerad, rehabbad efter sträckning, motionerad.

Motion är bra grejer det.På fredagen släppte jag ut i stallet och tog en barbacka-skrittur med S i lillskogen. Går ju knappt att gå själv, fastnar i skaren, annars är ju det praktiskt att motionera sig själv samtidigt.

Karin tog en mysig kvällspromenad med Sune, vet ej om hon satsade på skogen eller vägarna istället.
Hon fastnade inte därute iaf 😁På lördagen var det tänkt att åka slalom i Sunne med Olivia har varit risig fram o tillbaka under veckan och hemma från skolan på fredagen så vi fick avstyra.
Istället tömde jag garaget på skräp och så tog vi en roadtrip till tippen, tjoho!
Fun family fun, billigt och mer luft att andas när skräp försvinner  🎉😁 (kan vara så att det bara är jag som ser det så i familjen).
Vi hämtade även en soffa till Emils rum och det kanske var så att jag misstänkte att den inte skulle gå att få in genom hans dörr men att jag ignorerade det och chansade vilket ledde till att Andreas fick bryta loss dörrkarmen och kasta ut alltihop. Men det gör inget, vi ska ändå byta dörr till hans och Olivias rum, de är helt kassa och skitfula och nu fick vi en anledning att påbörja det.
Säljer vi huset nån gång så får soffan ingå i det rummet. Eller plockas ut genom fönstret.Det var superskönt att vara stalledig en helgdag, och jätteovanligt. Brukar ju bara vara det om jag åker bort (som till helgen när jag o barnen åker till Stockholm), en vill ju passa på att rida på helgen.
Men det var väldigt mysigt att ha en heldag hemma med familjen och fick en massa gjort. Det var inte sista gången. Sen när de ljusa kvällarna är tillbaka så blir inte ridning på helgen så viktigt heller.

Tyvärr var inte vädret alls med oss på söndagen, började snöregna när vi gick ut så Starlight var sur handhäst och vi blev svinkalla av att skritta. Hästarna hade det tuffare i skarsnön plus klättring, speciellt Sune, han orkade knappt bralla på hemvägen.Direkt efter kallblöta morgonpasset i skogen så åkte jag och kollade när Helena o Calle tränade dressyr i Väse. Trodde jag skulle frysa ihjäl när jag satte mig på läktaren men stretchade lite halvsnyggt och fick igång blodcirkulationen så jag kunde koncentrera mig och filma.

Var kul att se dom och det blev himla bra!
Får se hur veckan blir, har rätt mkt att göra på jobbet och bortrest i helgen så kan bli en skritt/klättringsvecka. Eftersom underlaget suger. Guuud vad det ska bli skönt när ridbanan är ridbar igen.

/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar