Stall Vall

måndag 8 januari 2018

Lite sol i sinne

Det är med gott samvete Starlight får ha lite spontan aktiv halvvila. Jag skulle ju egentligen köra det under december men passade på att nyttja ridhuskortet ordentligt istället så då får det bli nu i samband med ryggskavet. Massage med liniment samt motion utan ryttare har varit kanon.

I fredags promenerade jag Sune före jobbet och på lördagen red jag och Anna ut på en skritt med lite trav-tur på 2,20 h. Anna tog Starlight som handhäst vilket funkade finfint. T o m när S tappade repgrimman 😅  Har aldrig hänt förr, så himla typiskt. Var jag som knöt den och vet att jag kollade knuten så ren otur att den krupit iväg. S bara stannade och väntade medan vi hoppade av och fixade till det.
Var väl nån mening med det för jag passade på att plocka ur en liten störig jäkla sten som satt sig i min sko och som jag inte orkat krångla med annars.

Är så himla glad att Anna är tillbaka, nu ska bara Karin bli frisk också så vi kan rida tillsammans allihop. Tur vi kan handhästa ändå.

Sol och kallt, härligt!

S fick gå med EC-schabraket för lite mer effektiv motion, löst inspänt
bakom rumpan så hon inte överanstränger sig.
Vi kör värsta teamworket på Vall nu, Karins pappa stallfixar och jag motionerar djur.
Igår promenerade jag och klättrade med S i sandgropen och sen fick Sune samma runda, fast uppsuttet.
Han trampade på med långa kliv och sänkt hals i början men sen blev han skitdryg och opålitligt skvättig, brallig och trampar på stället för att sedan avsluta med trevliga långa kliv igen.
Jag gillar INTE när han är sån, är too old for that shit. Starlight är bara dryg när hon är sån men jag känner mig aldrig otrygg. Sune tycker jag blir läskig, har inte alls samma kontroll där.
Nu hade det mörknat och blåste en del plus att han inte fått springa av sig ordentligt än så det kommer bli ordning på detta. Dryg tröskel bara.

/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar