Stall Vall

fredag 8 december 2017

Hoppat lite

Igår var det bättre väglag så jag och Starlight tog oss en tur till ridhuset. Visste att det skulle stå hinder framme så preppade med korgstigbyglar och försökte få med mig fler folk men det gick inte så bra så vi blev själva. Oh well, lite småskuttande var inga problem, men jag skippade att försöka med intensivare övertalning över den röd-vita oxern.
S tyckte inte vi skulle hoppa det och kände väl att jag tvekade att pressa så vi skippade det. Jätteopedagogiskt men nu ska vi inte bli ett hoppekipage så då väljer jag att köra safe före ev krasch in i hinder.

S tyckte, förutom oxern, att det var superduperkul och ville inte sluta, ett perfekt glädjepass där hon var mer avspänd redan från början och försökte knappt alls springa med bakdelen innanför spåret i höger varv såsom hon velat göra senaste tiden. Vi tränade även på förvända galopp-läxan, det gick helt ok men skulle behöva ögon på oss som kan korrigera mina hjälper.
Hon kändes ändå bra balanserad vilket är poängen.

Grönt hinder gillades.

Helvitt räcke helt ok efter lite tveksamhet.

Nej, bara nej. Den här gången men vi ska nog lösa detta en annan dag.
Idag är det som vanligt vilodag men även imorrn för jag får inte ihop granhämtning hos pappa, catering-hämtning inför tjejfest imorrn och stallet så det fick bli stalledigt.

Party party!

/G

 

2 kommentarer:

  1. Åh, vad kul att hon gillade det! :) Sockan tycker också det är jätteroligt, men matte är för feg även på de allra lägsta höjderna. ;) Bom på marken går. Ibland. Om jag känner mig modig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha nu känner jag mig plötsligt väldigt modig. Men näe, usch, lagom små hinder är ok, sen börjar tankar på snubbel med omkullridning, krasch in i hinderstöd osv att spöka i skallen.

      Radera