Stall Vall

lördag 23 december 2017

God fortsĂ€ttning 🎄❤️

Skulle önskat god jul men det inlÀgget hanns inte med. Har varit upptagen med julfixande, julfirande och kravlöst slösurfande i reklampauser nÀr vi kollat pÄ film pÄ tv (och inte streamingkanaler som vi brukar).
H e r r e g u d  vad mĂ„nga och LÅNGA reklampauser det Ă€r. Och hur mĂ„nga nĂ€tcasinon/spelbolag kan det finnas egentligen??

Men ofantligt mysigt har vi haft det, Ă€lskar julen och Ă€r vĂ€ldigt tacksam för privilegiet att kunna göra det ❤️

Fint vÀder pÄ julafton sÄ vi tog en promenad med Starlight och fick till det Ärliga julkortet, tack lillbrorsan.
Julklappsutdelning pÄ gÄng!


ProppmĂ€tta, trötta och med greja med julklapparna-sugna barn kom vi hem efter Karl-Bertil Jonssons julafton. Hoppade direkt i mysklĂ€derna och min julklappströja. HĂ€xtröja med matchande frisyr och allmĂ€nt stökigt utseende đŸ§™đŸ»‍♀️đŸ‘ŒđŸ»


Dan före julafton tog vi en tur över utkiksberget med Linda & Ekemir, blev 21km med jvligt pigga hÀstar. Zia av alla var vÀrst, hon brallade t o m. Stackars Karin.
Starlight var sÄ fin och hÀrlig (fast jobbig) och det var sÄÄ skönt att kunna galoppera pÄ utan att oroa sig för att halka. Energin följde med hem sÄ det blev att jag skurade bilen och lite annat som jag skjutit upp i oÀndlighet.

Naaaw 😍


MÄndag och idag körde vi till ridhuset, maxar sÄ mkt vi kan nu iom att vi betalt för december. Tajmat med riktigt skitvÀder ocksÄ, blÄst och regn.
Idag hade vi sÀllskap av ett annat ekipage och pÄ slutet kom det in en ponny ocksÄ. Plus hinder hÀr och dÀr.
Sune var odrÀglig i början och stökade omkring men lugnade sig efter ett tag. Blev riktigt bra miljötrÀning, Starlight tog det mesta med ro.
Och JA, det Ă€r en betydligt mer tillfreds hĂ€st nĂ€r jag rider dressyr med ridstövlar istĂ€llet för vinterbootsen. 
Lesson learned.


Nu blir det pĂ„’t igen med jobb, tur nĂ€sta vecka Ă€r kortvecka ocksĂ„ för dagarna gĂ„r alldeles för fort.

/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar