Stall Vall

måndag 11 december 2017

Bad, gran, fest, häst

Helgen har varit fantastiskt mysig och trevlig på alla sätt utom 1/3 av dagen igår som mest bestod av stackars trött och bakis medelålders partymänska. Jag pallar inte att vara uppe till 4, borde lärt mig det nu.

Men helgen började med badhuset med barnen i fredags, börjar likna en rutin nu men ska inte ropa hej än. Vi lyxade till det med att de efter simträningen fick vara i äventyrsdelen också.
Jag har haft lite förkylningsvarning under veckan och tänkte att det fick bära eller brista, antingen brakar det till utav bara hvete och jag blir dyngsjuk eller så händer ingenting. Hände tack o lov ingenting så jag vann den ryska rouletten

Lördag morgon åkte vi till pappa och Lena för årliga granhämtningen och korvgrillningen i skogen. Älskar't så mkt. Lite snö hann vi få på vägen så blev lite juligt.

<3

Gallring pågår.
Blev ett mysigt och effektivt besök för senast 14 behövde jag hämta catering-maten inne i stan sen hem och städa innan kompisarna skulle komma. Catering är ju så bäst, var å en betalade sin portion så slapp jag laga mat och var klar med allt en kvart innan de kom. Har nog aldrig hänt förut.

Och kolla vad jäkla dretsnyggt det blev med köksbänken. Är sååå nöjd!

Lördagsvällens mood

Och gårdagens...

Andreas och barnen sov hos hans bror o kusiner.
När jag gick upp på söndagen (sent) så hade det vräkt ner snö.
Efter en soft o seg dag hemma med tupplur i soffan så släpade jag mig iväg till stallet och åkte till ridhuset med Karin. Det stod små 60-hinder uppe så jag skuttade lite igen, får ju passa på.
Röd-vita oxern var lite tajtare idag så vi lyckades ta några osnygga skutt över. Sen joggade vi mest omkring och försökte vara balanserade.

Färdigmotionerade.
Ikväll ska jag testa om nyinköpta Huf-Flex kan vara ett alternativ till sulor, hittade ett bra verktyg till dom på Biltema idag. 90:- istället för 499:- som det skulle kostat på Hööks. Obegriplig skillnad i pris.
Vore grymt om de funkar för nu har det kommit en massa snö och vi skor inte om förrän om en vecka.

/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar