Stall Vall

tisdag 14 november 2017

New out och lite in

Köpte ju en pannlampa för ett bra tag sen som visade sig vara kass så fick nya batterier att testa med men det hjälpte inte, fick sen en ny likadan lampa som jag bad dom testa innan de skickade men de struntade de nog i för även den slocknade efter ca 20 min.Så det blev bye bye till den också och ska skickas tillbaka. Men hör här, som kompensation skickade företaget med deras populäraste pannlampa tillsammans med returemballaget och den testade jag igår. Funkade fint och gav riktigt bra ljus.

Kollade nu vilken det var och det verkar vara denna http://www.jägarliv.com/store/p/lampor-ljus-238810/pannlampa-mhl-010-791538 så de snålade verkligen inte med kompensationen.
Imponerande service ändå, väldigt uppskattat.

Ser inte mycket ut för världen men gav riktigt bra ljus, iaf fr marken.
Ska testa den ridandes senare i veckan.

Vintern har slagit till lite grann med runt -5 på nätterna och lite blandade temperaturer på dagarna och kommit fin filmsnö nu på morgonen (som ska regna bort sen enl prognosen).
Igår testade jag de av Carro utlovade varma vinterskorna hon köpte med åt mig när de såldes för superlågt pris i Norrköping och my god, de höll vad hon lovat. Blev för varma t o m eftersom jag promenerade med S igår. Lite klumpiga med det tar jag vilken dag som helst bara jag slipper frysa om tårna.Resten av veckan blir det dressyr, ev galoppträning, skritt och ev dressyrträning. Viktigast är att få till dressyrpassen, sen kan promenad och skrittpass få ta upp resterande tid framöver.

/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar