Stall Vall

onsdag 29 november 2017

Massage for everybody

Känner mig så harmonisk nuförtiden, den lilla gaveln till bänkskivan har råkat ut för ett tankefel av mig när jag mätte så den är för stor men det var bara jahapp, den får Andreas såga till så blir det bra.
Det kom snö igen och vi har fortfarande inga sulor förrän 20/12 men okej, då får det bli skritt och lite jogg på de plogade vägarna istället. Blev bara lite jogg för jag litar inte på att bara ha traktbrodd och S blev lite väl glad över att få älga iväg i hackamoret.

I måndags kom Madde och masserade alla hästarna. De mådde gott alla tre och fokuset på Starlight var mestadels på de övre halsmusklerna som var lite ansträngda. Inget farligt och hon släppte igenom Madde bra på vägen. Jag kommer linimenta regelbundet ett tag framöver.
Är inte förvånad för hon har varit så himla taggad senaste tiden och gärna velat lägga sig i en högre form än vad jag vill, blir ju lite jobbigt i längden. På söndag ska vi träna för Anna, det blir himla bra det.

Sen var hon lite öm á la blåmärke bak eftersom hon drattade omkull i hagen i lördags när de skulle få mat. Hon är tydligen rätt härjig i hagen just nu, drar repor ibland och försöker uppvigla de andra.
Så himla onödigt 😏
Såå skönt.

Sune med spiktäcke - gick bra, han försökte även klia sig med det.

Fina knäppo 🤪

Minns inte vad Madde underhåller med här, säkert nåt viktigt som
jag glömt nu.

Zia älskar Karin - väldigt mycket. Och det är väldigt ömsesidigt.
Kolla fina blommorna från Andreas föräldrar ❤️
Det kan vara så att jag förväxlar harmonin med trötthet för herregud vad det är svårt att komma upp på morgonen nu. Mörkt mörkt mörkt. Fast vi har väldigt mysig julbelysning på balkongen.

/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar