Stall Vall

söndag 8 oktober 2017

Oklart

Vilken fin men osäker helg det varit. 
Sol, gula löv, 9 grader, barn som hängt i lillskogen och sandgropen medan jag och medryttar-Anna tog en skritt- och joggingrunda förbi utkiksberget.
Starlight var först lagom pigg och växlade sen upp till svårt att hålla känslorna inne-läge. Jättehärligt ända tills jag från mitten av åkervägen tycker att hon inte riktigt rör sig som hon ska, känner av lite till, hoppar av och springer med henne och mycket riktigt - ojämn höger fram. Fan helvetes jävlar. Pardon my french.

Promenerar hemåt, sadlar av och springer upp hemma och hon är inte halt-halt men oren.
Ena delen av mig tänker att ok, den sträckta muskeln är överansträngd och hon känner av den, andra delen orkar inte mer nu och vill bara skita i allt för hon är säkert trasig för all framtid. Man blir lite slut i huvet av dessa blandade känslor.
Speciellt när det pågår tävling på annat håll, höll nästan manisk koll på Rönningeritten bara för att känna att jag är med på nåt vis samtidigt som det gav ångest för att det känns så långt borta, om vi ens kommer till tävling igen.

Nåväl, vi umgicks med vänner igår kväll och hade det supermysigt så helt nattsvart var det inte även om S fanns i bakhuvudet hela tiden.

Idag sprang jag med henne för Karin igen och nu var hon ren, red sen 30 min på ridbanan och sprang sen med henne igen och hon både kändes och såg fin ut så idag kunde jag andas ut igen. 
Får bli dressyr och kortare uteritter närmsta tiden, möjligtvis längre skrittrundor så hon får tänja och stärka musklerna ordentligt.

Hjärnspökena blir ett annat dilemma för mig att jobba med, de har gått från att vara en liten grej till full-on horror movie. Jag kommer känna och se hältor hela tiden.

Hungriga hästar har full koll på höpåspackningsljud.

Nedan filmklipp blev jag helt fascinerad av. Var blåsigt idag så hästarna var lite på tårna, kolla Sune när han brallar till och sen nästan skuttar framåt.
Kolla sen igen fast på Starlight, direkt Sune brallat så markerar hon lite med bakdelen mot honom, väldigt subtilt, och vips så flyttar han på sig. Oj oj, förlåt, menade inte att göra så. Typ. Älskar hästspråket 😍/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar