Stall Vall

fredag 6 oktober 2017

Nu rullar vi på

Hellre en hel häst under sadeln än 10 trasiga i hagen ☝🏻😁

Efter promenad med familjen i tisdags, vilodag onsdag, joggingrunda som handhäst igår och ett tömkörningspass imorse så är vi nu igång igen.

Hon nosar på mig hela tiden!

Emil fotat pyramid.

Älskar när hela familjen följer med på promenad.
Andreas kanske inte älskar att promenera med häst men ställer upp ändå.
Bäst!

Uppe i ottan och tömkörde för att hinna innan jag behövde vara på
jobbet till 8. Gick bra trots halvkass pannlampa, månen hjälpte till
med belysningen.
Blev häromdan lite plötsligt inbjuden till en rolig kurs i början av november och efter att ha svajat mellan ja och nej så tackade jag slut ja imorse efter att ha sett hur S rörde sig på ridbanan.
Det svider lite att behöva sno från unghästkontot men kommer vara precis vad jag behöver efter den här trista andra halvan av tävlingssäsongen. Får se det som en kunskapsinvestering för framtiden.
Proffsigt och peppigt, ser riktigt mycket fram emot detta.

(Tänker inte ens fundera på om S kommer lyckas skada sig innan dess, det går jag inte med på. Får vara bra för i år, tack så very much. Och i värsta fall så lånar Karin ut Zia till mig ❤️)

Såg även på facebook att hopptränaren Mia Grane kommer vara på Lovahagen igen så jag hoppas kunna tajma in att vara med några gånger.

Ha en skön fredag, min kväll består troligtvis av skräckfilmskoll med Olivia medan Emil spelar tv-spel och äter chips och Andreas är på nån spelning 😅

/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar