Stall Vall

fredag 13 oktober 2017

Inställt

Det var en intressant dag igår, skulle till vårt kontor i Göteborg för lite möten och gick upp 4.30 för att åka med tåget 6.13. Alldeles för tidigt och speciellt när tåget visar sig bli inställt pga nåt teknikfel.
Efter 45 min försening och ff ingen ersättningsbuss så kom chefen o jag fram till att jag gör bättre nytta hemma på kontoret så istället för heldag på resa så blev det vanlig arbetsdag och ett pass på ridbanan på em, innan det blev mörkt. Effektivt.

Nåt annat som tyvärr blivit inställt är distansrittskursen  jag skulle på om några veckor. Så där rök den peppen.
Skittrist men jag får träna på på hemmaplan och en fördel är att kostnaden åker tillbaka in på bebishästkontot. En får hålla sig positiv!

Starlight var pigg som satan idag, blåste en massa och så har hon nog byggt upp lite överskottsenergi.
Vi kunde fokusera rätt hyggligt ändå även om hon inte släppte ner mig ordentligt på ryggen men hon känns fortsatt fin och på lördag ska vi träna för Anna och fortsätta tänja på musklerna ❤️

Vi tänjde även på dom lite extra i onsdags när vi tog en enklare klätterrunda i sandgropen tillsammans med Anna och Zia. Det var riktigt skitväder, höstigare än höstigast med konstant regn och blåst som bara tog i mer o mer för varje kvart. Bara att vänja sig, så länge det inte är storm så är det bara å ge sig ut. Pepp-pepp-pepp 😅


Inte Starlight utan gårdagens skärmsläckare som windows valt. Trevlig!

/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar