Stall Vall

måndag 2 oktober 2017

Börjar ordna upp sig

Nu ropar jag HEJ och jinxar skiten ur det här innan ET-Cilla gjort nåt utlåtande men det känns som att saker börjar ordna upp sig.
Starlight kändes väldigt på gång i början av förra veckan men hon åt metacam då så det kan man ju luras av. Men hon var pigg och trampade på ordentligt så det var väldigt positivt. Sen not so much.

Onsdag - poff, halt på höger bak. Ridå. Va blire??
Torsdag - inte halt men inte bekväm, "trötta" ögon och oengagerad.
Lördag - dynamiska S tillbaka igen, raska långa steg, pigga ögon, med i matchen och höll jämna steg med mig på promenaden och sprang fint.
Söndag - Madde kom och kände igenom henne både knådande och mentalt. Hon hittade snabbt att S fått en spark på höger baklår. En lårkaka helt enkelt. Såå skönt med en förklaring och en bra sådan.
Känns ju skitkonstigt att hon var halt och sen inte, man vill ju veta varför.

Så känslan inför ET-genomgång ikväll är jättepositiv och jag tror och hoppas att vi kan jogga igång igen den här veckan.

Off topic - Olivia kom ner till frukosten i lördags med en ny tröja,
jag och Andreas ba' snygg, har du köpt ny?
Men nä, hon har SYTT den själv i slöjden. Duktigpluttan 😍

Lördagens ökenpromenad med pigg och alert häst som vill börja
springa igen.

Madde knådar och känner medan S surar och gäspar.
Många känslor blir det.

Det var Starlight det.

Sen har vi ju den stora lilla drällpellen Sune som Karin provat ut en ny sadel till. Igår tränade hon för Anna för att få koll på honom innan ev sadelköp. Det har ju varit en bergodal-bana utan dess like med honom men OJ vad fin han blev efter spänd och stökig start.
När han kommer rätt så rundar han till sig och blir så snygg, var så härligt att se resultatet av dessa månader med tömkörning och promenader med coreband-schabraket.
Det kommer bli såå bra det där!

Duktiga duktiga Karin och Sune!

/G
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar