Stall Vall

torsdag 24 augusti 2017

Mera EM

Svensk ridsport är HET!
Var på Ullevi igår med ett gäng fr Sörmon och kollade på lite hoppning och dressyr.
Tack o lov var det strålande sol för jag hade inte en tanke på att det är en utomhusarena och hade bara tunn kavaj med mig, kunde blivit lite trist stämning på mig om det regnat o blåst på tvären.

Vi hade platser rätt långt upp så framförallt dressyren blev rätt onyanserad och trist att kolla på så jag och en annan tjej tog avstickare till mässområdet och sen in till centrum.
Mässerbjudandena var precis lika dåliga som de brukar vara på Sweden Horse show, typ 10% på det o det sortimentet och nån avd med Mias-vojlockar var t o m dyrare än att beställa ett egendesignat på hemmaplan. Så jag fyndade bara 2 par boots, bra slit å släng i vinter när broddarna åker på men hittade även en blå ombre-färgad ridväst som var skitsnygg och ett märke jag inte sett förut. Helt ok pris på den så det kändes värt.

Godis - ett måste för att orka kolla flera timmar dressyr utan att somna :P

I stan hittade jag ett par skitsnygga sköna lösa snyggbrallor på Zara, den affären finns inte i Karlstad så samma där, värt ett köp. Sen satte vi oss på ett café, köpte en smoothie o vatten och laddade mobilerna haha. #shopaholics

Men som sagt, svensk ridsport är galen nu, lag-EM-brons i distansritt, fälttävlan och igår även i dressyr. I paradressyren så blev det individuellt brons medan laget hamnade på åttonde plats.
Imponerande, nu är det hoppning och körningen kvar "bara" och vi har väl grymma representanter där också? Iaf i hoppningen.

Starlight fortsätter vara en rörlig pärla, dressyrade henne i tisdags morse och fick ett supertrevligt pass. Är riktigt taggad på att komma ut och tävla nu men efter en titt på datumen så ser det mest realistiskt ut med antingen Kils RF 22/10 eller Sörmon 4/11.
Om Rökulla går vägen med godkänd T100 i mitten av september så ska hon få promenadvila i 2 veckor efteråt och sen skrittas/lättjoggas nån vecka innan vi tränar på igen så det lämnar inte mycket utrymme för dressyrslipning före dess.
Och innan finns det inga bra datum, bara en kvällstävling 31/8 men jag fixar inte den stressen att hinna tävla efter jobbet, inte nu i början./G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar