Stall Vall

torsdag 17 augusti 2017

Lag-brons i EM!!

Så jäkla grymma de är - hästarna, ryttarna, groomarna m fl och landslagsledaren Leonard Liesen som samlat truppen och tillsammans utstrålat lagkänsla så det lyst upp hela distans-Sverige! I a f om en ska gå efter känslan på facebook.
Gissar att lag-SM kommer få sig ett lyft och locka fler starter nästa år. 

Ej att förglömma Sara och Elopoldas individuella 10:e placering, WOW!

Hippson har rapporterat löpande under mästerskapet vilket känns så kul och fräscht jämfört med hur det brukar se ut fr t ex Tidningen Ridsports sida. Förutom Ulf Lonäs uppskattade reportage så verkar de helst bara uppmärksamma grenen när det händer skit i UAE.
Men det är inte den distansritten de flesta  av oss representerar i Sverige, äntligen har vi fått nyhetsrapportering om sporten många av oss älskar, inte om avarten som rids på andra håll.


Medan atleterna kämpade sig genom den tuffa banan så blev våra blygsammare stjärnor nyskodda och redo för intensivare träning.
Igångsättningen är nu färdig och siktet inställt på genomföring av 100km om en månad. Banan är kuperad så backträning är ett måste även om jag inte ska rida som om jag stulit Starlight (vilket jag iofs nästan gjort med tanke på vad Karin sålde henne för hehe).

På lördag dressyrtränar vi för Anna och på söndag är det tänkt att köra ett lagom snabbt långpass i kuperad terräng.

Dansa - pausa - dansa - pausa

Oli och supersöt hundvalp hos hovslagaren. Eller är det ett marsvin?

Fick lära oss ett nytt ord idag när vi var på lära känna-samtal på Olivias nya skola:

Kubbigt - när något är kul men också jobbigt. 

Skitbra ord, kommer tjatas ut av mig.

/G 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar