Stall Vall

fredag 14 april 2017

Glad påsk!

I Värmland vaknade man imorse till det helvita vinterland man önskade sig på julafton. Lite trist även om man vet att det kommer töa bort de närmsta dagarna. Innebar att vi inte skrittade igång skimlarna efter tävlingsvilan och vi får se hur helgen ser ut, de är ju obroddade nu.
Ice har däremot full vinterskoning fortfarande då hon inte skos om förrän 25:e och jag har varit för bekväm för att orka försöka få ur broddarna på henne då hon ändå inte ridits. Karin var snäll och tog med henne som sällskap på promenad idag tack vare det, uppskattades nog.
 
Blev en riktig lååångfredag när man varit insnöad hemma pga sommardäck på båda bilarna och stalledig då vi ändå inte skulle rida. Blev ungefär 100 avsnitt Bones, slösurfande, tog tag i att göra rent och spackla väggen fr köket mot vardagsrummet som skrikit efter ny tapet sen vi fick väggen nerplockad för över två år sen (måste bestämma oss för tapet nu "bara"), gjort 2 kg köttbullar och fick plötslig feeling att äntligen rensa en mapp med 2500 bilder i Andreas dator så vi kan föra över dom till en extern hårddisk + tömma min mobil på bilder. Det senare var inte så lätt visade det sig, av ca 1150 bilder så hittar datorn...39 st. Jag hatar Apple. Orkar inte och ska tröstäta godis nu och hoppas att Andreas helt magiskt kommer lösa det åt mig.

Snö ute men i alla fall vår inne <3
Igår tog jag och Sune en tur till sandgropen, vi körde mest skritt men även lite trav och galopp. Han var för det mesta cool men fick nån idé en sväng om att inte gå fram på ett ställe och smet undan hela tiden. Men till slut blev det ordning och vi kunde fortsätta framåt. Lite brallande men inte läskigt så en fullt godkänd uterunda.

Stort bebistroll
 
 
Ha en skön påskhelg, nu håller vi tummarna för värmande sol så dumsnön försvinner!
 
/G
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar