Stall Vall

onsdag 9 november 2016

Världen är upp å ner

Här trodde jag att clowntrenden gått o självdött och så blir den värsta av dom alla president. För sorgligt. Mitt hopp står nu till att han gör en helomvändning och hånskrattar de som röstat på honom i ansiktet och sen gör ett fantastiskt jobb helt tvärtemot det han gormat om hittills.
Och att jag vinner 10 mille på lotto.

Vårt fönsterbyte löper på som det ska, blir så himla bra, speciellt i vardagsrummet där den stora förändringen blir. Så fort golvet är klart sen så kan vi börja möblera tillbaka igen och få upp värmen i vardagsrummet. Bottenvåningen känns helt utkyld nu när det varit öppet medan snickarna grejat så vi hänger mest i källaren där kaminen är.

Imorgon ska jag ta stallet på morgonen och har tänkt åka till ridhuset igen. Det är sån frihet med eget släp. Även om Karin varit väldigt generös med att låna ut sitt så är det så mycket smidigare att komma o åka som man vill utan att anpassa sig efter nån annan. Plus att vi kan slänga skräp hej vilt när vi vill också, väldigt praktiskt nu med en massa gamla fönster som ska hivas iväg.

Hon är verkligen jättelurvig och gosig i pälsen nu.
/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar