Stall Vall

tisdag 25 oktober 2016

Harmoni

Jag har fortfarande lite träningsvärk efter i lördags. Att sitta på en taggad S är som att använda en träningsmaskin för alla muskler i kroppen. I två timmar.
I söndags tömkörde jag henne på ridbanan medan Olivia red Ice och igår blev det vilodag med Madde-massage. Sån massage innebär jobb både här och där och resultatet var ikväll en väldigt harmonisk häst. 


Harmonin kommer säkert även av lyckan att äntligen få gå i stora hagen med Zia och Sune. Vi hade tänkt släppa ihop dom till helgen men för tillfället är det ingen ström i nedre tråden, vilket Starlight kommit på och försökte beta under den, och då Karin ändå vabbade idag och hade koll så fick hon flytta över. 


Total lycka!

Hon var så lugn och nöjd när jag hämtade henne och Zia i hagen för en tur runt sandgropen med Linda, Olivia och Ice. 

/G


2 kommentarer:

  1. Det ser ut som att det är sand i hagen? Så underbart i så fall, här blir det lervälling direkt efter lite regn på hösten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det stämmer, vi har en paddockstor del i början av hagen som är sand och sen är det gräshage resten av delen (med viss del hääärlig lera). Det är guld värt för tack o lov så föredrar de att rulla sig i sand. Pheuw :D /G

      Radera