Stall Vall

måndag 17 oktober 2016

Fly-by

Förra veckan kom och gick med ett poff bang bom.
På tisdagen hoppade jag med Sune, avslutade med hela 70 cm räcke 2 hopp åt varje håll minsann. Han är så duktig. När han väl fick börja hoppa, innan så var han ett jäkla drygskåp som tittade och lyssnade på allt runt ridbanan och var allmänt flamsig.
Minns inte vad jag och Starlight gjorde men tror det blev en tur runt sandgropen kanske. Hmm.

På torsdagen så kom Madde med och red på Ice tillsammans med mig och Starlight, vi tog ett varv runt galoppvägen. Gick skitbra och var så skönt att höra hennes tankar o känsla av Ice. Är ju inte så himla lätt för Olivia att förmedla. Var väldigt nyttigt för henne att få sträcka ut ordentligt och kvittot kom med långa skrittkliv på hemvägen och igår när hon löshoppades så såg hon så fin ut.

Madde har ju rätt fullt upp men hon kommer rida Ice lite då och då, framförallt i skogen då hon vill det för sin egen skull också. Win-win säger vi <3

Vi har fått oss en medryttare :D
I lördags var det Starlight och Sunes tur att komma ut på en längre runda och som Karin skrev så passade vi på att tävlingsträna Sune. Och påminna Starlight lite. Var sån himla vitaminkick att göra nåt vi inte brukar och även rida lite annorlunda på gamla vanliga vägar. Man blir hemmablind så det var riktigt kul!

Sune tyckte det var riktigt kul att bråka med fodertråget också. Stöko.


Icke hästrelaterade nyheter är att vi äntligen fått vår nya soffa då vår gamla ofrivilligt gick i graven efter vår fest i augusti. Även om det inte var riktigt budgeterat för soffbyte så är vi väldigt nöjda med den nya och hela familjen plus 3 till får lätt plats i den. Andreas och jag har ett varsitt favorithörn och det är ju jättetur MEN frågan är om vi kommer ses mer för de ligger ungefär 3 meter bort från varann. Men vi kan ju alltid chatta!
 

 
Igår löshoppades Ice och Starlight fick en promenad och idag blev det dressyr. Gick bra men nu behöver vi träna känner jag. Måste boka tid.


 
Nackdelen med nya soffan är att man inte vill lämna den och gå o lägga sig. Och Sally lägger sig bredvid och är jättenöjd o gosig.

/G
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar