Stall Vall

torsdag 14 juli 2016

Lång lugn tur

Testade ett litet äventyr igår, jag och Olivia stack ut på en 2,5 timmes tur i skogen på Zia och Sune. Zia var sååå snäll och försiktig med Olivia, hon travade lugnt bakom mig och Sune och gjorde inga läskiga saker. Inte för att hon brukar vara stökig (host host Starlight & son) men hon brukar vara rätt så jäkla pigg och mata på rejält framåt när man travar.

Sune var lagom pigg, lite stökig och brallade några gånger men inte värre än så. Vi skrittade mest och travade där det var jämnt underlag. Bra start för Olli som inte ridit på jättelänge och speciellt inte så långt. Jepp, hon har träningsvärk idag :D

Det är alltid lite nervöst att rida med sitt barn och även om vi mest skrittade så är det svårt att koppla av helt. Speciellt när man själv sitter på en drällig tonårsyr virrpanna till häst också, han försökte vid ett tillfälle klia sig på frambenet...i trav. Snark.

Olivia ser inte ens pluttig ut på Zia.
Arab är bäst <3
Idag fick Ice och Starlight en promenad i lillskogen med mig och barnen, Emil skrittade barbacka och hade det inte varit för alla vedervärdiga bromsar så hade det var total idyll.
 
Hästar är verkligen sån lycka!
(och sorg men nu ska vi hålla oss positiva här)
 
/G


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar