Stall Vall

tisdag 1 mars 2016

Super-Sune o Skrämsel-Starlight

Pheuw. Vilka dagar det varit, är lite matt nu. Åkte till Tranås tidigt igår morse med skön snuva och kraxig röst och kom hem vid 19.40 idag, efter ärende till Granngården och uthämtning av Ice medicin på vägen.
Sen iväg till stallet, båda barnen med, för lite stallfix och medicingivande.

I söndags red jag ut på Sune med Karin o Zia. Han var helt fantastisk, så lugn fast med energi. Vi tog ett varv på galoppvägen och han hade inga problem med orken, ville gärna galoppera förbi Zia men fann sig i att få gå lite långsammare. Väldigt väldigt trevlig ridhäst :)

Sen är det väldigt gulligt att han ofta går dit nosen pekar, gäller att inte låta honom titta för länge för då är man plötsligt på väg in i skogen.

Igår kväll hade min licens clearats så då kunde jag inte låta bli att anmäla oss till Simlångritten 17/4, T80. 
Eftersom Starlight inte konsulterats innan och hon har telepatisk förmåga så passade hon på att inte lång stund efter se halt och konstig ut när Karin skulle ta in henne för natten. Visade sig vara en snöklump under hoven så när den var borta så hade Karin springkollat henne. Hon hade inte haltat men sprungit utan sitt vanliga flyt. Inte alls stressande när man är långt långt borta.
Karin kom sen på att det är förmodligen är pälssättningen som gör henne lite knäpp tillsammans med lite längre pass förra veckan. 
Idag kollade ET-Sara när Karin sprang med henne och då var hon som vanligt, möjligtvis lite jobbigt att sakta av till skritt.
Hon ska få skritta imorrn och sen joggas på fredag och så är B-vitamin inhandlat. Så himla skönt, jag hade inte tagit det bra om hon också skulle bli dålig nu.  Håll tummarna för att vi håller oss friska och hela nu. Vi är partysugna :D

/G


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar