Stall Vall

onsdag 24 februari 2016

Skridsko-flex

I förmiddags flexade jag ett par timmar och hängde med Emil på vintersportdag med skolan. Skridskor var det som gällde och jag fick stå bredvid rinken och assistera eftersom jag inte köpt några till mig än. Emil har kört två ggr innan och nu tredje gången så var han ännu säkrare, snabbare och ramlade även för första gången men det var helt odramatisk (sånt vet man aldrig). Han var uppriktigt glad och tyckte det var skitkul och vill åka fler ggr. Hurra, det finns ett liv utanför gamer-världen!
Han är så himla go denna unge och hans syrra med. De är i ett underbart stadie i livet just nu, kommer ihåg att äldre föräldrar sa till oss när barnen var små att vänta tills de är 10-12 år, då är det gött. Nu är vi plötsligt där!

Hästmässigt så blev det tömkörning m Starlight i blåbärsriset i lillskogen, lyfta på benen och mjuka upp eventuellt galopptrött kropp. Hon var nöjd och pigg.
Ice blev borstad o kliad och rullade sen in sig helt i nyinlagda boxspånet. Hon är väldigt soft nu och har nog stängt av av tristessen. Hon gnäggar nån gång ibland och blir glad när hon får komma ut på stallgången men annars så står hon mest o glor, slickar på saltstenen, äter och sådär. Skönt med veterinärbesök på fredag.

/G 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar