Stall Vall

lördag 16 januari 2016

Bra prioriterat!

Ibland vaknar jag till liv, tänker till och styr om planeringen så det blir ordning på grejerna. Jobbveckan har varit stressig och jag insåg igår att åka till Storfors och vara med i vintercups-deltävling idag hade varit enormt energisugande och orättvist mot familjen.
Hänga med Karin i bilen hade såklart varit kul som vanligt och rida tillsammans med de andra distansarna också men det blir ju liksom lite knasigt att knappt träffa sin familj under veckan och sen dra iväg 4-5 timmar extra för en ridtur jag kan göra hemma. Det är en lyx som jag inte har råd med just nu.

Så istället blev det sovmorgon, långfrukost, lite plockande i huset och sen en 2-timmarstur i skogen med Starlight och Karin & Sune. Underbart väder, sol och nästan orörd snö inne i skogen. För Starlight var det en lagom skön runda men för Sune var det den rätt tuff. En hel del spring i snö och sen pulsa uppför utsiktsbacken + en lättare backe. Han var tvungen att pausa några ggr men tog nya tag och orkade hela rundan som slutade på ca 14km och 2 h.

Tillbaka i stallet så väntade Emil, Olivia och hennes kompis Emma som Andreas kört dit för en promenad i lillskogen med Ice. Emil red barbacka medan vi andra pulsade i snön. Tack vare omplaneringen så fick vi den kvalitetstiden också.Imorrn har vi en 3-timmarstur inplanerad med skimlarna. Den här vintern har verkligen gett superfina träningsmöjligheter. Förra året vid den här tiden hade Starlight kotledsinflammation, Karin var nyförlöst och snön minns jag inte ens, den kom väl bara och försvann lika snabbt igen?

Nu är det riktigt peppande inför våren!

/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar