Stall Vall

tisdag 14 juli 2015

Now we're talkin'!

Ice fick en spontan vilovecka efter träningen förra måndagen men idag fick hon hoppa på partytåget igen för Olivia var hoppsugen! Ice visade sig vara alldeles lagom pigg så de fick till ett superpass. Olivia värmde upp självständigt, jag bara inflikade lite tips om att byta varv och sånt men annars pysslade hon med volter som på Anna-träningen sist och tamejtusan om inte Ice faktiskt inte sprang med huvet på sned till höger idag.
I galoppen så tränade de på övergångar mellan trav och galopp så Ice skulle kunna bli lite kvick och i höger varv funkade det kanon, vänster svårare. Den där vänstergaloppen är ju nåt att jobba på alltså. Men de lyckades ibland så det var positivt ändå.

Olivias mål idag var att hoppa några språng på 65 cm, som hon testade på Välingeveckan så vi värmde upp med ett kryss på 35 cm och ett räcke på 45 cm.  Efter några skutt så höjde jag till 55 och till sist 65 cm. Och det var i n g a som helst problem. Ett stopp i höger varv bara, ett missförstånd när Olivia inte trodde Ice skulle hoppa och blev osäker så då trodde inte Ice att de skulle hoppa och stannade. Men Olli ramlade inte av utan hamnade på halsen bara. Vi sänkte lite och så hoppade dom igen och bytte sen till vänster varv och hoppade 65 cm ett par gånger där med. Som om de inte gjort annat. Olivia sken som en sol och var såå nöjd med ridpasset.
- Ice är verkligen världens bästa ponny, mamma!

Jepp, det är hon! Nu vill Olivia vara med på pay and jump så vi inväntar datum för sånt. Skoj!!

Spättlätt!
 

Älskar iphonen och kommer aldrig mer ha nåt annat märke. Jag kunde hur lätt som helst snickra ihop den här filmen med klippen jag filmade idag och kunde sen hur smidigt som helst dela på både instagram och youtube.

/G

4 kommentarer:

 1. Vi har en Pay & Jump här borta i Kedjeåsen den 11 augusti ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men yeah! Vilken tid, är en vardag och jag har börjat jobba igen. /G

   Radera
  2. Tror vi börjar 18 med ponnysarna. Ska se om ja kan posta inbjudna till dig på fb :)

   Radera
  3. Ja gör gärna det :D /G

   Radera