Stall Vall

fredag 3 juli 2015

Jorå, vi hästar på

Lägret är avslutat och det har varit toppen för Olivia. Hon har fått ponnykompisar, ridit massor, hoppat varje dag och vill hoppa mer och högre. Mycket utvecklande. Det var både tråkigt och skönt tyckte vi båda igår. Kommer mer bilder och sånt från lägret i separat inlägg.
Jag har varit sinnesjukt stressad men det var det värt. Nu är det plattan i mattan i en vecka till och sen handbromsvändning och viloläge som gäller.

Pär är på väg hit för att sätta tillbaka Starlights sko så i helgen blir det sen ridning lördag och söndag. Idag orkar jag inte, tokvarmt och hjärnan lite överhettad.

Igår blev flocken hel igen, alla hästar i samma hage så nu kan Starlight andas ut och ha koll på gänget.


Hästarna har turats om att vara inne mitt på dan idag nu när det är så varmt och är en massa stickinsekter. Ice vilade när jag kom. Hon är så fin och bra vår lilla ponnytant.


Och Zia är kär och brunstar för Ice. Ska bli spännande att se vad det blir av detta för innan hon flyttade så var inte Ice vatten värd, Zia var oftast sur och arg på henne men nu är hon mild och nyfiken./G

Update: När Starlight är med i hagen så är Zia inte riktigt lika kär i Ice visade det sig. Allt i vanlig ordning alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar