Stall Vall

tisdag 12 maj 2015

Tur med vädret

Igår lyckades jag och Olivia pricka in hästmotionen mellan 2 regnskurar, rena turen. Olivia red och jag tömkörde. Ice var ungefär lika engagerad som i lördags när Matilda red, d v s inte alls. Olivia fick driva och driva och vänstergaloppen var nästan non existent. Hon är inne i trött period tydligen.

Det är inte Starlight, hon var pigg och glad och jättefin i benen efter söndagens galoppträning. Hela gänget kom galopperande i hagen när vi skulle ta in dom. Hade börjat regna så de ville in på studs. Ice fick komma in först för vi hade inte mockat klart de andras boxar och då rejsade Starlight iväg som en tok, galopperade in i vindskyddet och ställde sig och tittade ut genom fönstret som om inget hänt. Så jädra söt. Gillar inte att bli blöt :D.

Spöregnar här idag så istället för hoppning på Sörmons utebana ikväll som tänkt så blir det dressyr i ridhuset istället. Minst lika kul fast på ett annat sätt. Först klassfotboll dock. Jippiiii. Ska ha slutat regna då i enligt klart.se men planen lär ligga under vatten.

Olivia gör sin bästa "trött Ice"-imitation.
/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar