Stall Vall

söndag 5 april 2015

Runt runt och hopp & skutt

Tömkörde Starlight i heeela 15 minuter i morse, hann inte mer och ville mest se hur hon såg ut från marken. Riktigt skötsam och lyhörd, låg inte ner i kurvorna i galoppen och lyssnade ganska bra på signalerna. Efter det så plockade vi in fuxarna i stallet för tillfixning inför löshoppning på Mårgårds. Under tiden galopperade Starlight runt i hagen med arabsvans och hade vårkänslor. Till skillnad från Ice, som hysteriskt galopperar runt och gnäggar när hon är ensam i hagen, så galopperade Starlight mest runt och roade sig själv.

Med på trippen idag var, förutom Karin, hennes bror Johan och Ester.
Paraply i strålande sol, självklart!

Ice spanar på Sune som svischar förbi.
Östermalmtants-tema på lindorna idag!
Super-ponnyn!
Liten film på ponny som kan roa sig själv, när hon känner för't.

 
Som en extra bonus en sån härlig dag, och ett passande avslut på veckan som började med att Stockholms-Anna var här, så kom min kompis Karin (som emigrerat till Lund för 100 år sen) med sin dotter Sunna som fick en skritt-tur i skogen på Ice. I dagsljus denna gång, var mörkt i höstas när de var här sist. Himla kul men alldeles för kort stund, som vanligt.
 
Blev spontant en Anna-träning inbokad imorrn kl 10 så blev inte så mkt sovmorgon den här långhelgen men det är det värt. Ska bli väldigt spännande att se statusen på Starlight på första ridbane-träningen.
 
/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar