Stall Vall

måndag 13 april 2015

Hela familjen

Olivias hand är läkt och äntligen kunde hon följa med och rida igen. Det var på tiden! Tyckte tydligen Andreas också för han föreslog själv att vi skulle åka allihop. Wow liksom. Det ångrade han sen för det blåste isvindar så han satt och frös i hinderförrådet och lekte med Saga-katten som var med hela tiden när Olivia red och jag tömkörde. Emil ritade gubbar i sanden och red sen barbacka hem. Skitnöjd lillkille. Med myrsteg framåt så blir han nog en ryttare han med till slut.

Ice passade på att inte vara speciellt pigg men såg väldigt fin ut i traven och på slutet så galopperade de omkring och såg rätt trivsamma ut. Starlight var också ovanligt lugn, de ränner säkert omkring så mycket i hagen nu när det blåser så de bli helt matta. Hon såg i alla fall väldigt fin ut tyckte Karin som hängde med oss en sväng. Speciellt när hon plötsligt skulle showa för Farina och Porter, den ständiga publiken i hagen. Jädrar vilket steg hon fick, världens tryck i bakbenen och såg ut att sväva fram. Kan vi fånga DET på burk tack.

Vi har lagt till en tävling i planeringen, Romfarsritten i mitten av juni, utanför Västerås.. En T50 och då ska Andreas och Olivia med och grooma plus eventuellt gästspel av Andreas brorsa eller en kompis. Ska bli väldigt kul, Andreas är en lugn och fokuserad person och jag tror inte Starlight kommer bli stressad av honom (hon är väldigt känslig för sinnesstämningar). Olivia är initiativrik och hästvan så de kommer komplettera varandra bra. I Laxå förra året var de ett superteam!

Tihiii
Jag måste varit väldigt fokuserad idag, hade hela familjen med och det enda kortet som togs var på Starlight innan vi skulle åka hem. Jag kanske håller på att bli sjuk?


Men herregud vad jag älskar våren, det var fortfarande ljust vid 20.30. Kan det inte få vara så här jämt!

/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar