Stall Vall

lördag 28 mars 2015

Första dagen sista veckan

Hello bloggen!
Nöjd G här. Fick börja dagen med sovmorgon, fortsatte med att hela familjen eldade häckris och annat torrt och mindre torrt bös från trädgården.

Andreas the Firemaster och hans lärling.
 

Hur gör man en inneunge till en uteunge?
Eld! Obviously...
Efter att ha brottats med ris och gammalt gräs så hämtade jag upp Olivias kompis Matilda som fick vara vikarierande ryttare åt Ice idag. Vi tog samma tur som jag och Frida gjorde förra veckan, 1,45 h skritt och trav i blandad terräng. Matilda verkade nöjd, Ice var som vanligt pigg men snäll och gjorde bara nåt konstigt piggelin-ryck på åkervägen på vägen hem.
Starlight är äntligen inne på sista veckan igångsättning och fr o m påskafton får vi träna på som vanligt. Min plan är fortsatt uteridning med tillägget GALOPP! Massor av GALOPP! Finnerödja är en knapp månad bort och nu måste vi träna flåset. Efter Finnerödja är det ingen distanstävling för oss förrän Laxå i juli så resten av våren blir det mer fokus på dressyr och markarbete. Ska t ex försöka komma iväg och "hopp"-träna lite så hon slutar vara rädd för färgglada bommar. Skulle ju vara lite skoj att köra nån pay and jump framöver men efter den där träningen that shall not be mentioned så vill jag vara väldigt säker på att vi inte skämmer ut oss först.

På utsiktsberget
Har fått ihop ett litet dream team till Finnerödja: Karin & Arvid och en av mina bästa vänner Linda, som inte på något vis är hästmänniska eller hästvan men vill hänga på ändå. Anmälde sig frivilligt liksom <3 Linda är superorganiserad och mycket bebiserfaren så Karin har 2 extra händer till Arvid som bonus. Ska bli så himla kul!

/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar