Stall Vall

måndag 26 januari 2015

I made the cake

Puuuuuuh, det är mycket nuuuuu. Hey, det rimmar juuuuuuu.
Har fixat med Emils rum hela helgen förutom avstickare till stallet och annat viktigt. I lördags tog hela familjen en promenad i djup snö i lillskogen och när Emil till slut inte orkade gå mer så gick han med på att ta över Ice från Olivia och RIDA BARBACKA! Oh yeah, han var jätteduktig och riktigt avslappnad faktiskt. Det var varmt och skönt tyckte han <3

Sen lekte han en del i snön också:


Igår var Karin & co på fika hos oss och kan man tänka sig, sisådär 8 månader senare, så fick Karin sin tårta som jag gett henne i present. Var på håret att hinna innan hon fyllde år igen. Jag håller vad jag lovar men ibland kan det ta en väldans lång tid.

Sweet and salty cake -  väääldigt mäktig.

Ester kör en speciell teknik vid paketöppning - med hjälp av foten.
Syntes inte så bra här dock.
Till vänster och utanför bild sitter Olivia och bygger ihop ett sängbord från Ikea nästan helt själv, vi fick assistera vid ett par tillfällen bara. Kanonduktig och svor bara ca 5 ggr. Bättre än mig det.
Lilleplutten Arvid <3
I'll be back inom några dagar när det lugnat ner sig lite. Till helgen ska jag och Andreas på bröllop i Orsa och kommer bo 2 nätter på Mora Hotell. DÅ ska jag ta det lugnt, koppla av (när vi klarat av att hålla tal, yikes :S) och äta hotellfrukost.

/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar