Stall Vall

måndag 1 december 2014

Tack tack TACK!

Efter en lång förkväll hem med renoveringsplanering, läxläsning, middagsfix så släpade jag mig iväg till stallet helt inställd på att jag inte skulle hinna klättra i sandgropen som jag tänkt men vad ser jag när jag kommer in i stallet? Jo, denna underbara höggravida, väldigt uttråkade, Karin har mockat och lagt in kvällshöet, fixat och haft sig. Så jag orkade ta mig ut med Starlight ändå. Puss på dig, din galning. Fattar inte att hon orkar.

För att vara en sån stollig häst så är ändå Starlight skönt cool. Jag har inte ridit på en vecka och orkade inte klä på henne en sadel och sånt för en skrittur med klättring så det fick bli barbacka och hackamore. Inga problem, hon klev på glatt i mörkret (min pannlampa är fan crappeticrapp-kass, måste skaffa en bättre) och blev bara lite pigg och arabslängde med huvudet lite grann på hemvägen.

Edit: efter att jag publicerat det här inlägget så var jag inne och tjuvläste Karins påbörjade utkast och där skriver hon om Sune som arabslängt med huvudet. Geniuses think alike! :D

De ser ut som raggiga kossor hela bunten nuförtiden <3

Ice mysiga kvällsmat-leftovers.
Har haft en snickare hos oss som kollat på vårt slå-ut-väggen-mot-vardagsrummetprojekt. Väggen visade sig i n t e vara bärande så projektet blir genast lite billigare plus att hans gäng hinner fixa det innan jul. Yääs! När han gått och Andreas kommit hem så vi började vi planera och tack vare Andreas mer eftertänksamma sida så kom vi fram till att vi ska flytta högskåpet en bit mer till höger, slå ut väggen där kyl/frys står och från ungefär 120cm-höjd ovanför köksbänken där hyllorna och väggskåpen sitter slå ut väggen upp till tak. Då kommer det bli luftigt och utsikt mot trädgården på baksidan men ändå inte full insyn. Kommer bli riktigt riktigt bra och en helt annan användning av rummen.  Var länge sen vi gjorde något med huset nu så det ska bli riktigt kul. Eftersom nån annan får slita. Ha!

Vi renoverade köket 2005 och jag älskar det fortfarande men nu kommer det
lyfta ännu mer och jag kommer få en efterlängtad köksö.
/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar