Stall Vall

tisdag 30 december 2014

Shit va mysigt vi ha're

När man kommer hem sent från jobbet och vill säga mer än hej till familjen så är det väldigt kul när alla spontant följer med till stallet så vi får umgås lite mer. Emil var väl inte så jättepigg på det men när han insåg att han skulle få en alldeles egen pannlampa så var det tydligen hur kul som helst att följa med. Tänk om jag vetat det tidigare! Emil - städa ditt rum, här sätt på en pannlampa. Emil - gör läxorna, här sätt på dig en pannlampa. Vicken grej.

Underlättar också att det bara var -7 ute idag jämfört med -16 som det varit vissa kvällar. Nu kändes det ju t o m varmt.

Fick proffshjälp med mockningen, satan vad grisiga hästarna är nu. Det ligger hö, bajs och kiss överallt inne hos Sune och Starlight. Förstår inte vad dom gör på nätterna nuförtiden.

Indoktrineringen av Andreas fortsätter, han klappar liiite mer på dom nu och idag tömde han t o m skottkärran på gödselstacken. Baby steps baaaaaby steps.

Vi tog en promenad i lillskogen i mörkret, jag med Starlight i koppel, Olivia barbacka med hackamore på Ice, Emil rännandes överallt i skogen och så Andreas. Olivia travade lite fram och tillbaka och allt var bara så otroligt mysigt så jag bara gick och log för mig själv. Underbart sätt att umgås på. Lite sent bara, vi var inte hemma förrän vid 23-tiden. Det är jullov det.

Gonatt!

/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar