Stall Vall

söndag 21 december 2014

En ny tradition

Igår hoppas jag att vi införde en ny tradition på Stall Vall. Julfika. Först tog vi en promenad hela stallet. Olli på Ice, Ester på Starlight med Görel som ledare och Oskar som hålla i både Ester och Måns och sen red Matilda på Sune med mig som ledare. Matilda är en klippa och passar utmärkt på Sunes rygg. Bådar gott inför framtiden :) Så härligt att ha Matilda här igen. Hon har haft mycket i skolan en period men nu har hon jullov och kommer förhoppningsvis vara här mer igen.

Sune imponerade igår. Han var rätt stökig när jag ledde honom men sen när Matilda satt upp blev han en seriös ridhäst och skötte sig utmärkt. Och när Matilda hoppade av blev han bebis igen. Sötnöt! Han sov nog gott inatt.

Sen fikade vi. Jättemysigt. Ester var så nöjd och satt så nära Olli som det gick. Esters stora idol och bättre förebild kan man inte önska för sin dotter.

Görel och jag fick världens största och finaste korgar av Matilda och hennes familj. Så himla goa. Vi är ju bara så tacksamma att vi har världens bästa medryttare.

/ Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar