Stall Vall

måndag 15 december 2014

Äntligen

Blev sjuk i torsdags och har varit dålig hela helgen. Gjorde min sista dag på jobbet i fredags fast jag var inte där utan låg hemma i feber. Så det blev inte riktigt som jag tänkte. Skulle lämna över till min vikarie och bjuda på avslutningsfika. Och packa ihop och mentalt avsluta. Nu när det inte blev så och jag dessutom varit så sliten så har jag inte fattat att jag faktiskt gått på föräldraledighet. Fast jag ska till jobbet på torsdag och träffa min vikarie  och packa ihop. Och bjuda på fika. En mycket viktig övergångsritual. Vi behöver såna vi också. Vanedjur precis som våra hästvänner.

Nu börjar jag äntligen känna mig frisk och lite mer energifylld. Har knappt sett hästarna på hela helgen. Görel har fått sköta all service och jag är så tacksam. Men idag blev det mockning och stallfix. Och det var mysigt. Inte mycket som behövs när man varit borta från stallet några dagar. Lite hästskit och en grep så blir det balans i livet igen. Sune får nog vila på heltid snart. Dock har Matilda snart jullov och då måste jag ju passa på att få lite hjälp. Hon får nog vara stuntkvinna igen. Skulle dock uppskatta om det kom snö nu så att hon landar mjukt ifall Sune blir unghäst  på riktigt. Samtidigt är de ju så mjuka i kroppen de där ungdomarna :)

Ser fram emot långledigt med hela familjen. Vill träffa bebis snart men samtidigt vill jag att hen kommer efter årsskiftet. Kommer nog bli ett spännande  2015.

/Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar