Stall Vall

onsdag 19 november 2014

Korrigerad

Dags att hinna plocka ut friskvårdsbidraget innan årsskiftet så till slut tog jag tag i saken och bokade tid hos osteopaten. Vi konstaterade att jag var där 20/11 förra året senast så tydligen är det vid den tiden jag kommer på det där med friskvården. Har tänkt boka länge men det blev bara inte av.
Bäckenet var rätt rejält snett så nu är jag uträtad och iordning. Är en väldigt mild och effektiv behandling och nu ska det bli intressant att se om det blir skillnad i träningen på söndag (som nu är bokad, yaay). Starlight är ju så känslig så det borde hända nåt.
Förra året var hon under igångsättning vid den här tiden så då red jag inte på det här viset och hade inget att jämföra med. Plus att jag var snedare nu, säkert på grund av omkullridningen med Ice i våras.Idag och imorrn är jag stalledig. I eftermiddags kraschade tyvärr magen så jag fick lämna jobbet lite tidigare och åka hem o sova. Trist att slösa en massa ledig tid så men det är straffet när jag sover för lite, får bli bättre på att lägga mig i tid på kvällarna. Story of my life.

/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar