Stall Vall

torsdag 13 november 2014

Blandad torsdag

Imorse hade jag en trevlig och ospännande stallmorgon. Lite otippat att köra bakom en annan bil nästan hela vägen till stallet 6.15, en taxi som körde långsammare än hastighetsbegränsningen. Upp- och nervända världen så att säga. Och Sune var lite taggad vid utsläppet och sprang förbi maten och försvann ut i mörkret. Men han kom tillbaka när han insåg sitt misstag. Plutten...

Ständiga stallkompisen Saga
35 minuter dressyrande på ridbanan hanns med, galopp galopp (hittar höft till tygel riktigt kvickt nu) och trav med formfokus i hörnen. Snart är det dags för Anna-träning igen och då vill man ju visa att man övat. Ja, nä häftigare än så var inte morgonen.

På kvällen har vi varit med barnen på scouterna, lägerbål med aktiviteter. Olivia och hennes 3 kompisar gjorde bl a en sketch som var riktigt kul, bra skådisar. Slutade med att 3 sköt sig så eh ja, intressant slut. Men rolig. Emil gjorde charader med sin grupp och hans valde att visa golf.
Kul att se vilka ungarna hänger med där borta och vad de gör, är lite träning inför nästa sommars riktiga läger. Det är befriande ocool stämning, väldigt bra för barnen och ledarna är himla bra med dom. Och dom lär sig grejer, perfa!

/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar