Stall Vall

söndag 12 oktober 2014

Zia flyttar hemifrån

 Ja då var tiden kommen för Zia att flytta hemifrån. Tillfälligt dock som tur är. Jag och Görel körde iväg Zia till Frida i Kristinehamn. Kändes lite jobbigt på vägen dit. Men när vi kom fram kom Frida, Liza och Göran och hälsade oss välkomna. Zia kändes efterlängtad och det gjorde mig varm i hjärtat. Jag vet ju att det kommer bli kanon och jag är så glad för att Frida vill ha Zia som tävlingskompis nästa år. Bra planering också att de får höst och vinter att rida ihop sig. Ska bli spännande och roligt att grooma nästa år också. Att få vara med ändå.
 

Zia tyckte det var lite läskigt men också sspännande att det går att titta ut på stallplanen från boxen. Lyxigt!

 Liza och Zias nya kompis. De fick nosa lite på varandra i boxarna innan vi släppte ihop dem.

Det blev ett väldigt lugnt ihopsläpp. Mycket skönt. Jag tycker alltid det är jobbigt att släppa ihop hästar. Man vet aldrig om de sparkar sönder varann. 

Innan vi åkte hemåt med tomt släp bjöd Frida på en av de godaste kladdkakor jag nånsin ätit. Kändes konstigt att åka hem utan Zia och Sune var mycket upprörd när vi kom hem själva. Lite halvförvirrat överlag i flocken, speciellt som alla tre fick komma in på kvällen nu för att sova inne på nätterna.

Det är så tomt utan Zia. Men det kommer bli bra. Ganska snart kommer ju en liten krabat som kommer ta typ all min uppmärksamhet.

/Karin 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar