Stall Vall

torsdag 23 oktober 2014

Helt ohästigt

Working my ass of but not working out.
Under tiden fixar barnen Halloweenkostymer, en varulv och en Slanderman (nåt med Minecraft, ingen aning om stavning). Halloween är annars en "tradition" jag inte är helt bekväm med men Olivia och hennes kompisar tycker det är kul att gå runt och Olivia vet att vi inte är okej med bus-biten så jag trooor (hoppas) att de bara säger bus eller godis men inte gör något. Insett att det är jäkligt svårt att vara en tråkig gammaldags förälder som vägrar nya traditioner. Om föräldrar fått bestämma allt sen urminnes tider så hade vi fortfarande suttit i björnpälsar och bloggat på grottväggar.

Igår var Olli hos tandläkaren och drog ut den första av 3 mjölktänder som inte vill flytta hemifrån och det var en stor jäkel med rejäla rötter. Hon tog det med ro och sa inte ett pip. Pluttunge.

Och sist men inte minst så har jag bokat biljetter till något görsköj tillsammans med Linda:


Älskade filmen med Rick Moranis när jag var yngre. Musikalen har fått finfin kritik OCH som extra skojig grej så är det vår gamla grannkille Oskar som spelar huvudrollen. Den lille plutten som var 11 år när vi flyttade in i vårt hus är nu vuxen. Feck we're old.

Imorrn blir det morgonfodring och dressyrpass med isbjörnen Starlight. På lördag blir det klippning som det ser ut, Matilda ska assistera. Så då får renhornsluvan åka med till stallet som lite hörselskydd. Funkade bra sist. Ska banne komma ihåg hörselskydd till mig själv också. Jobbigt ljud. Har bara ett så jag och M får turas om. Ruskigt lösningsorienterad nu alltså.

/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar