Stall Vall

fredag 24 oktober 2014

Det var väl själva...

#%¤&#&#%

Fick en bild mailad till mig från en omtänksam kollega:


Det finns EN (finns fler men det här är den största) anledning till att jag aldrig nånsin föredragit aerobics som träningsform och det är att när man ä n t l i g e n lärt sig ett program, efter ett halvårs kämpande med att få båda hjärnhalvorna att samarbeta, så byter dom jävlarna (instruktörerna) det. Och så får man börja om från början med taffliga skutt åt fel håll, viftandes med armarna i ansiktet på nån hurtig, solariesolad, jättekoordinerad medelålders lady samtidigt som man försöker få uuut nånting av denna hopplösa aktivitet. I say NEJ NO.

Så här är vi nu, fast till häst, och jag har pluggat in LB:1 som vi nu ska bli bättre på och så ändrar de på det. Var väl en jädra tur då att jag inte kommit längre för annars hade jag skickat en räkning på timtid nedlagd till Ridsportförbundet.

Nya programmen finns här

/G

Edit: Så här i efterhand så inser jag att kollegan, som inte är en hästmänniska, förmodligen inte tänkte så värstans mycket på min något svaga inlärningsförmåga av dressyrprogram utan mer på att nya lätta programmen verkar innehålla en bil. Man kan inte alltid beskylla mig för dra snabbare än min egen skugga, om man säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar