Stall Vall

tisdag 7 oktober 2014

Det finns inga dåliga väder, det finns...äh feck it

Vi hater vädret nu, det gör vi. Både djur och människor. Starlight trodde jag skämtade när vi gick ut ur stallet, ut i blåsten och regnet (mörkret). Men väl ute var det inte så farligt, förutom på öppna ytor, då gick Starlight på tvären och försökte slippa få regn i öronen. Matilda är tapper och bangar inte lite dåligt väder, föredömlig tonåring. Vi tänkte galoppera en del men jag tänkte inte på att Zias tyglar blir superhalkiga i regn, skulle tagit andra, så det vart lite för mycket för M när Zia är pigg och arabslänger med huvudet så vi travade mest. Jag passade på att träna på att hålla stigbyglarna på plats i arbetstrav men det är inte lätt alltså, är ju en helt annan trav ute än på ridbanan. Skump skump skump. Jaja, det ordnar sig väl.
Anna kan inte komma och träna mig på lördag så vi åker till Sörmon torsdag kväll och tränar för henne i ridhuset istället. Skitbra faktiskt, även om det blir en sen kväll. Längesen vi var i ett ridhus (jag väljer att helt förtränga den där s k hoppträningen) och pay and riden är ju i ett.

Sånt här väder vill jag ha året om.
Imorrn ska jag morgonfodra hästarna och rida, ska såklart regna imorrn med så vi får väl se vilken kvalité det blir på det ridpasset men vi kämpar på.

/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar