Stall Vall

måndag 29 september 2014

Vecka 40

Veckonummer, vem faen har koll på sånt? Jo, bl a nån som jobbar med in- och utleveranser av varor. Just nu vet jag inte om jag har det däremot för det är så mycket siffror som snurrar i skallen och en aldrig sinande inkorg i mailen. Men det är kul, b r i n g i t on säger jag bara. Sätter titeln tennisspelare på mig själv som yrke numera för nu jävlar är det back hands och servrar och smashar till höger och vänster.

Om man ska vara petig och gå tillbaka i träningsplaneringen jag gjorde så ser man att hallå Görel! Du skulle galopptränat igår. Och så var tanken men Starlights högra baksko har blivit lite lös så jag skippade det. Hovslagaren kommer imorgon så det var ju bra timing ändå. Vet inte hur jag ska få ihop träningen under veckan för i helgen är jag bortrest. Helgen därpå är pay and riden så vi får bli superseriösa nästa vecka. Ser ut att bli en Anna-träning dagen innan så det ökar ju förutsättningarna för icke bottenbetyg.

Matilda skrittar Ice barbacka m hackamore idag, myyysigt.

Nä, slutlunchat nu! Snabbt och effektivt men ALDRIG på stående fot, inte bra för matsmältningen.


Så här äter jag frukost när jag morgonfodrar på vardagar, i bilen körandes hemåt. Inte när jag tar kortet så klart, så många händer har jag inte.
Obs! Honung, inte snor på mackan till höger.

/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar