Stall Vall

måndag 22 september 2014

Things do to in Tranås

När man är bortrest på främmande ort och alla måsten finns kvar hemma så kan man:

* Jobba över tills man tycker att det känns lite väl ensamt i den stora kontorslokalen.
* Åka till närmaste mack och köpa nån slags varm smörgås till middag.
* Sätta sig och surfa på sitt rum och moffa i sig en massa godis man också köpte på macken.
* Frysa fingrar och tår av sig för att det blivit förbannat svinkallt helt plötsligt och man kanske känner sig lite snuvig men det kan bero på att äldsta barnet ringde och ville gå hem tidigare från skolan för att hon var risig och hade ont i halsen.
* Tycka synd om barnet som faktiskt blivit erbjuden att vara med på KM i friidrott som hon tycker är hur kul som helst men som nog är en dålig idé att åka på eftersom det är redan på torsdag.
* Spela Candy Crush argt. För att jag suttit fast på samma bana i en månad snart och jag hatar de där jäääkla godisarna.
* Har med en bok som jag vill läsa ut men inte haft ro till.
* Gå och lägga mig supertidigt!


Mitt lilla skrivbord har en spegel framför mig
så då har jag nån att prata med. Kokooo.
Imorrn ska det tydligen bara bli 1 grad ute så Karin slänger på vintertäckena på hästarna. Blåst, regn och nästan vinterkyla. B u r r.
Nu ska jag sticka ner till köket och se om jag hittar nåt te och kanske nån norsk pigg liten kollega nånstans. Ska finnas två på plats inatt enligt listan.

Toodles!

/G

Ps. Karin och jag är i två helt olika faser i livet kan man säga. Hon associerade min rubrik i igångsättninginlägget till nåt helt annat. Hold your horses Karin, ingen bebis än!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar