Stall Vall

söndag 28 september 2014

Bakslag

Att vara ute en hel dag i blåsten som funktionär var tydligen en väldigt dum idé.  Var helt slut när jag kom hem igår och idag vaknade jag upp med ont i hela kroppen, ont i halsen och i huvudet. Jag orkar inte vara sjuk igen. Men detta är så typiskt mig. Inte tålamod att ta det lugnt och vänta ut. Hade lite hästplaner för dagen. Tömkörning av Zia och promenad med Sune. Bidde inget.

Zia åker till Frida om 2 veckor och jag har separationsångest. Vill och vill inte. Det kommer bli så sjukt tomt. Samtidigt verkar min kropp gärna vilja ha en häst mindre just nu. Jag orkar helt enkelt inte. Förstår inte hur jag orkade med allt innan Görel kom in i mitt liv med sin energi och hjälpsamhet. Kommer dock ihåg att när Ester var runt ett halvår och vi inte bott här så länge så stod jag och grät på kvällarna när jag mockade för jag var så sjukt trött och vilsen. Det var en tuff period. Nyss köpt en hästgård. Drömmen sen barnsben och inget var roligt. Ville inte rida och ville knappt ha kvar hästarna. Så skönt att den perioden är över. Skulle ju aldrig vilja vara utan hästarna. Men att låna ut Zia en period är ett väldigt klokt och bra val just nu. Ska bli spännande att följa Zia och Frida från marken nästa år.

Här hemma har Oskar målat trappen. Han är en sån som kämpar på och gnetar på tills han är klar. Om han hade fötts som häst skulle han blivit en utmärkt distanshäst! Tur dock att han är min Oskar.

/ Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar